Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu MP3

Listen: 23,382

Release Date: 08 November 2019




Lirik:

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Sak iki wes bedo kowe ro wong liyo
Ngambyarno mimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo purusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyandeng wo liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane 
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki lilo
Yen nyawang sliramu nyandeng wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Ngelalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

Keywords

Download Lagu Gratis Denny Caknan – Tanpo Tresnamu di Gudang Lagu - MrLagu, Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu , Lirik Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu