Download Lagu Vita Alvia – Cerito Rong Ati

Vita Alvia – Cerito Rong Ati

Vita Alvia – Cerito Rong Ati MP3

Listen: 119

Release Date: 03 December 2019




Lirik:

Umpamane sing di lakoni

Pastine sing keroso loro

Uwes usapen banyune moto

Iki dalan hang apik

Kanggo isun lan riko

 

Padahal wis welas

Padahal wis sayang

Tapi apuo kok magih kebuang

Welas hang sun sandang

Seprono seprene

Wis rontok leleran

 

Cerito rong ati

Hang kudu kepisah

Mergo sing nemoni dalan

Mulo kudu nuruti

Wong tuwek riko

Hang sing ngrestui

 

Umpamane sing di lakoni

Pastine sing keroso loro

Uwes usapen banyune moto

Iki dalan hang apik

Kanggo isun lan riko

 

Padahal wis welas

Padahal wis sayang

Tapi apuo kok magih kebuang

Welas hang sun sandang

Seprono seprene

Wis rontok leleran

 

Cerito rong ati

Hang kudu kepisah

Mergo sing nemoni dalan

Mulo kudu nuruti

Wong tuwek riko

Hang sing ngrestui

 

Mulo kudu nuruti

Wong tuwek riko

Hang sing ngrestui

Keywords

Download Lagu Gratis Vita Alvia – Cerito Rong Ati di Gudang Lagu - MrLagu, Download Lagu Vita Alvia – Cerito Rong Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia – Cerito Rong Ati , Lirik Lagu Vita Alvia – Cerito Rong Ati