Download Lagu Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat

Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat

Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat MP3

Listen: 186

Release Date: 27 November 2019




Lirik:

Kadung saiki wowo wes soyo barak dadi geni
Ojo nyalahno sopo hang bengen nggarai
Isun dudu malaikat hang sing tau ono salahe
Wes cukup isun sambat saiki pungkase

Segoro ono surute
Sun sabar ono watese

Taunan isun mecah watu nong atin riko
Malah isun dewek hang loro
Sing cukup sepisan pindo sun kalahno batin
Riko mageh gedigu baen

Welas riko seng wotoh maneng
Welas riko seng wotoh maneng

Kadung saiki wowo wes soyo barak dadi geni
Ojo nyalahno sopo hang bengen nggarai
Isun dudu malaikat hang sing tau ono salahe
Wes cukup isun sambat saiki pungkase

Segoro ono surute
Sun sabar ono watese

Taunan isun mecah watu nong atin riko
Malah isun dewek hang loro
Sing cukup sepisan pindo sun kalahno batin
Riko mageh gedigu baen

Welas riko seng wotoh maneng
Welas riko seng wotoh maneng

Taunan isun mecah watu nong atin riko
Malah isun dewek hang loro
Sing cukup sepisan pindo sun kalahno batin
Riko mageh gedigu baen

Welas riko seng wotoh maneng
Welas riko seng wotoh maneng

Keywords

Download Lagu Gratis Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat di Gudang Lagu - MrLagu, Download Lagu Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat , Lirik Lagu Vita Alvia – Isun Dudu Malaikat