Download Lagu Emily Young – Koco Bureng Reggae Version

Emily Young – Koco Bureng Reggae Version

Emily Young – Koco Bureng Reggae Version MP3

Listen: 120

Release Date: 19 November 2019




Lirik:

mulet miring selisih
welas iki mergo sing imbang
butuh riko jangkepi
myakne anteng ati sing goyang

isun koyo bubukan
tanpo gulo rasane pait temenan
podo sun tanpo riko
singono manis manise urip iki

koco bureng dinggo dandan, nono gambare
seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese
koco bureng dinggo dandan, nono gambare
seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

koco bureng dinggo dandan
demen demen dewek

mulet miring selisih
welas iki mergo sing imbang
butuh riko jangkepi
myakne anteng ati sing goyang

isun koyo bubukan
tanpo gulo rasane pait temenan
podo sun tanpo riko
singono manis manise urip iki

koco bureng dinggo dandan, nono gambare
seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese
koco bureng dinggo dandan, nono gambare
seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

koco bureng dinggo dandan, nono gambare
seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese
koco bureng dinggo dandan, nono gambare
seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

koco bureng dinggo dandan

demen demen dewek

Keywords

Download Lagu Gratis Emily Young – Koco Bureng Reggae Version di Gudang Lagu - MrLagu, Download Lagu Emily Young – Koco Bureng Reggae Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Emily Young – Koco Bureng Reggae Version , Lirik Lagu Emily Young – Koco Bureng Reggae Version