Download Lagu Vita Alvia – Angen Angen

Vita Alvia – Angen Angen

Vita Alvia – Angen Angen MP3

Listen: 196

Release Date: 19 November 2019




Lirik:

hang isun angen mung rupane

hang isun angen mandaneo ono reng kene

hang isun angen mung tekane

hang isun angen ono dalan ketemune

 

keloronan bebarengan

sun lan riko sesandingan

 

sun arep-arepaken tekan

riko raino lan bengi

koyo panas ngerandu udan

mesti hang biso ngademi

 

sun impekno kahuripan

hang agung indah nggowo senenge

sun lan riko lungguh kuwade

gandane kembang hang dadi saksine

 

kepengen ati nyawang riko

kepengen ati selawase dampingono

kepengen ati yo rasane

kepengen ati nyawang riko selawase

 

keloronan bebarengan

sun lan riko sesandingan

 

sun arep-arepaken tekan

tekan riko raino lan bengi

koyo panas ngerandu udan

mesti hang biso ngademi

 

sun impekno kahuripan

hang agung indah nggowo senenge

sun lan riko lungguh kuwade

gandane kembang hang dadi saksine

 

sun arep-arepaken tekan

riko raino lan bengi

koyo panas ngerandu udan

mesti hang biso ngademi

 

sun impekno kahuripan

hang agung indah nggowo senenge

sun lan riko lungguh kuwade

gandane kembang hang dadi saksine

Keywords

Download Lagu Gratis Vita Alvia – Angen Angen di Gudang Lagu - MrLagu, Download Lagu Vita Alvia – Angen Angen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia – Angen Angen , Lirik Lagu Vita Alvia – Angen Angen