Download Lagu Suliyana – Jodo Wong Liyo

Suliyana – Jodo Wong Liyo

Suliyana – Jodo Wong Liyo MP3

Listen: 431

Release Date: 09 December 2019




Lirik:

Bendino bebarengan
Tibane jodo wong lian
Lorone nembus nong njero jeru
Ngrusak pikiran

**
Koyo koyo o sing percoyo
Nong kahanan ngarepan moto
Sak singsete welas sun taleni
Mageh biso ucul mageh biso ucul

 

Iling janjine bengen
Ngajak bebarengan
Lan ngukir cerito
Urip keloronan

Kembung eluh ring pipi
Deresi ati
Nyatane hang isun terimo
Mung janji beloko

Bisane yo mung nangis
Bisane yo mung nyawang
Keroso nyesek nong njero ati
Ajur leleran

Back to **

Keywords

Download Lagu Gratis Suliyana – Jodo Wong Liyo di Gudang Lagu - MrLagu, Download Lagu Suliyana – Jodo Wong Liyo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Suliyana – Jodo Wong Liyo , Lirik Lagu Suliyana – Jodo Wong Liyo